Mesterséges Intelligencia koalíció

Elindult hazánkban a mesterséges intelligencia koalíció amelynek célja, hogy Magyarország európaiélvonalba kerüljön az MI fejlesztések terén.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére létrejött Mesterséges Intelligencia(MI) Koalíció a hazai MI ökoszisztéma szakmai és konzultációs fóruma, amely a Digitális JólétProgram keretében végzi tevékenységét.

A koalíció a magyar start-up és KKV-k nagy arányú részvételét szeretné MI fejlesztésekben, akárnagyvállalati, egyetemi vagy nemzetközi együttműködésben. Jelenleg több mint 300 szervezet és 900 szakértő a tagja, közöttük a Smart4Factory is (a teljes taglistát a www.ai-hungary.com weblapon érhető el).

A csatlakozás díjtalan és rendkívül egyszerű, így buzdítunk mindenkit, hogy legyen részese aprojektnek.

Smart4Factory MELT tag lett!

A Smart4factory kft. amely a startup életből lép ki a KKV szektort megcélzó kereskedelmi életbe, aktívan keresi azokat a szakmai partnereket, platformokat, együttműködési lehetőségeket amellyel a szakmai hírnevét tudja erősíteni.

2023.03.21., 10:11

Budapest Institute of Banking – eKKV programja tovább folytatódik!

Fejlessze cégét ingyenes e-learning oktató anyagok segítségével!

2023.03.21., 09:26

SMT gyártás röviden 3/3.rész

Mivel az SMT one piece flow (tehát egyedi alkatrész) gyártás, ezért bármely gyártási rész megállás, teljes gyártás megállást okoz. A szigetszerű gyártáshoz képest, ahol buffer-es gyártás történik, itt egy rövid idejű hiba is a teljes gyártósora kihat.

2023.03.21., 09:50
Bezár