Digital Public Administration Summit II

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Nemzeti Adatgazdasági Tudásközpont és a Digitális Jólét Program 2021-ben immár második alkalommal rendezi meg nemzetközi közigazgatás-fejlesztési konferenciáját, a Digital Public Administration Summit-ot.

A tavalyi nagy sikerű rendezvényt 2021-ben számos, a V4 országok közigazgatási szakembereinek körében megtartott workshop követte. A decemberre tervezett DPAS II konferencia összefoglalja az eddigi eredményeket, áttekinti a várható kihívásokat, trendeket. A konferencia célja a hazai és nemzetközi innovatív megoldások, valamint a közigazgatást érintő digitalizációs lehetőségek, trendek és jó gyakorlatok bemutatása mellett az állami szektor és a vállalati szféra együttműködésének segítése, minden olyan digitalizációs terület megjelenítésével (mesterséges intelligencia, kiberbiztonság, adatalapú közigazgatás, adatvezérelt egészségügyi ellátás, hálózatkutatás), amely a közigazgatást, az állam és az önkormányzatok működését is érinti. Az idei esemény fókuszában álló MI kormányzati eszközként és az igazságügyi rendszer digitális megoldásaként mutatkozik be.

Mesterséges intelligencia a mindennapokban

Elkészült az MI Kihívás videósorozat formában is.

2023.03.21., 08:21

DIGITALIZÁCÓS modul – EKKV – Elstartolt

A BIB Zrt. által fejlesztett EKKV e-learning DÍJMENTES tanfolyam 9. modulja a múlt hónap során elindult, publikusan elérhető mindenki számára.

2023.03.21., 09:54

SMT gyártás röviden 3/2. rész

Mi a különbség a THT és az SMT között?

2023.03.21., 09:43
Bezár