Smart4Factory MELT tag lett!

A Smart4factory kft. amely a startup életből lép ki a KKV szektort megcélzó kereskedelmi életbe, aktívan keresi azokat a szakmai partnereket, platformokat, együttműködési lehetőségeket amellyel a szakmai hírnevét tudja erősíteni.

Egyik ilyen sikeres pályázata a Magyarországi Elektroteknikai Társasághoz (www.melt.hu) való csatlakozás.

A MELT tagság előnyei a következőkben ragadhatók meg: Szakmai találkozókon, rendezvényeken (konferencián, workshopon, információs napon) vehetnek részt, ahol olyan partnereket ismerhetnek meg, akik eddig talán nem voltak a fókuszukban, illetve akikkel eddig nem volt üzleti kapcsolatuk. Aktuális iparági információkhoz juthatnak azáltal, hogy szakmai partnerszervezetektől elsők között kapnak hírt kormányzati és piaci aktualitásokról.

Illetve a MELT szervezi az INNOELECTRO kiállítást és konferenciát, amelyen a 2022-es évben a tervek szerint az S4F csapata előadóként fog megjelenni. A Smart4Factory a MELT nyitóoldalán.

Biztatunk mindenkit, hogy csatlakozzatok a Társasághoz, mert rengeteg forrást rejt magában.

Digital Public Administration Summit II

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Nemzeti Adatgazdasági Tudásközpont és a Digitális Jólét Program 2021-ben immár második alkalommal rendezi meg nemzetközi közigazgatás-fejlesztési konferenciáját, a Digital Public Administration Summit-ot.

2023.03.21., 09:55

Budapest Institute of Banking – eKKV programja tovább folytatódik!

Fejlessze cégét ingyenes e-learning oktató anyagok segítségével!

2023.03.21., 09:26

Mesterséges intelligencia a mindennapokban

Elkészült az MI Kihívás videósorozat formában is.

2023.03.21., 08:21
Bezár