Smart4Factory MELT tag lett!

A Smart4factory kft. amely a startup életből lép ki a KKV szektort megcélzó kereskedelmi életbe, aktívan keresi azokat a szakmai partnereket, platformokat, együttműködési lehetőségeket amellyel a szakmai hírnevét tudja erősíteni.

Egyik ilyen sikeres pályázata a Magyarországi Elektroteknikai Társasághoz (www.melt.hu) való csatlakozás.

A MELT tagság előnyei a következőkben ragadhatók meg: Szakmai találkozókon, rendezvényeken (konferencián, workshopon, információs napon) vehetnek részt, ahol olyan partnereket ismerhetnek meg, akik eddig talán nem voltak a fókuszukban, illetve akikkel eddig nem volt üzleti kapcsolatuk. Aktuális iparági információkhoz juthatnak azáltal, hogy szakmai partnerszervezetektől elsők között kapnak hírt kormányzati és piaci aktualitásokról.

Illetve a MELT szervezi az INNOELECTRO kiállítást és konferenciát, amelyen a 2022-es évben a tervek szerint az S4F csapata előadóként fog megjelenni. A Smart4Factory a MELT nyitóoldalán.

Biztatunk mindenkit, hogy csatlakozzatok a Társasághoz, mert rengeteg forrást rejt magában.

Budapest Institute of Banking – eKKV programja tovább folytatódik!

Fejlessze cégét ingyenes e-learning oktató anyagok segítségével!

2023.03.21., 09:26

Smart4factory a TOP100-ban!

A Smart4factory bekerült a TOP100 magyar találmány és fejlesztés 2021 közé. A kiadvány nyomtatott és digitális formában is elérhető, valamint a világ összes külügyi konzulátusára eljut angol nyelven.

2023.03.21., 09:57

SMT gyártás röviden 3/2. rész

Mi a különbség a THT és az SMT között?

2023.03.21., 09:43
Bezár